Vanliga frågor och svar

Hur spårar jag min order?

I de mail som automatiskt går ut med uppdateringar kring din order finns en spårningslänk till det aktuella fraktbolaget. Hör gärna av dig om du vill ha ytterligare hjälp med spårningen.

Vilka storlekar erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar för att passa alla våra kunder. Våra storlekar sträcker sig vanligtvis från XS eller S till 3XL, och vissa produkter kan också finnas i ytterligare storlekar. På varje produktsida finns en storleksguide som kan hjälpa dig att välja rätt storlek för dig.

Hur lång tid tar det att få min beställning?

Vanlig leveranstid är 3-8 vardagar. Vi strävar efter att behandla och skicka i väg din beställning så snabbt som möjligt. Vi trycker alla våra produkter på beställning, vi har alltså inget lager med färdiga produkter. Normalt sett tar det 1–3 arbetsdagar att behandla och trycka en beställning innan den skickas. Leveranstiden kan sedan bero på vilka produkter du valt då vi inte alltid har alla färger och storlekar i lager. I de fallen använder vi oss av olika tryckeripartnerns inom EU. För nationella leveranser går det fortast, medan internationella leveranser kan ta något längre tid. De allra flesta ordar levereras inom en vecka. Är du osäker kan du alltid kontakta oss för att få en uppskattad leveranstid på varje specifik produkt.

Vilka typer av betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar flera olika betalningsmetoder för din bekvämlighet. Du kan betala med kredit- eller betalkort från Visa, Mastercard eller American Express.
Vi accepterar också betalningar via PayPal, Apple Pay, Google Pay samt Klarna för en smidig och säker transaktion.

Vad är er returpolicy?

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är nöjd, erbjuder vi en returpolicy. Du kan returnera oanvända och oskadade produkter inom 14 dagar från leveransdatumet för en återbetalning eller utbyte.
Vi rekommenderar att du läser vår fullständiga returpolicy för mer detaljerad information om hur du returnerar en produkt.

Har ni presentkort?

Ja, vi erbjuder presentkort som en perfekt present till någon du tycker om. Våra presentkort finns i olika belopp och kan enkelt köpas på vår webbplats. När du köper ett presentkort kommer det att levereras direkt till angiven e-postadress och det kan sedan läggas till i Apple Wallet eller skickas vidare till mottagaren.

Vad är det för material på era produkter?

T-shirts: Enfärgade färger är 100% bomull - Melerade färger
är 65% bomull, 35% polyester

Hoodies: 80% bomull, 20% polyester

Tygpåsar: 100% bomull

Muggar: Keramik - tål diskmaskin och mikro

Jag skulle vilja ha en design som bara finns som t-shirt som en hoodie, kan ni ordna det?

Absolut! Hör av dig till oss så fixar vi det!

Har du en fråga som du inte fått svar på? Hör gärna av dig via formuläret nedan:

Kontaktformulär