Vår historia

Välkommen till Serious T - din ultimata destination för humoristiska och unika t-shirts och kläder som får dig att sticka ut och skratta! Vi är övertygade om att livet behöver en dos av lättsamhet och att kläder kan vara en kanal för att uttrycka din unika personlighet på ett lekfullt sätt. Så låt oss berätta historien om hur Serious T blev till och varför vi är här för att ge dig en paus från allvaret i vardagen.

Allt började med en djupgående diskussion mellan två vänner om hur seriositet dominerar nästan varje aspekt av våra liv. På jobbet, i skolan, i nyheterna, till och med på sociala medier – allt verkar så himla allvarligt och seriöst. Vi insåg att det är viktigt att ta vissa saker seriöst, men vi ville också erbjuda en motvikt till den tråkiga rutinen. Vi ville erbjuda något som kunde lysa upp vardagen och ge världen en stor dos av skratt och glädje, lite mer oseriösa inslag helt enkelt!

Så vi satte oss ner och funderade, och där föddes idén om Serious T. Vi insåg att genom roliga och udda t-shirts kunde vi erbjuda en möjlighet att addera en extra gnista till vardagen. I alla fall för de personer som är som oss och inte tar allting på blodigt allvar, för de som vet att allt inte måste vara så seriöst hela tiden!

Men vi insåg också att det inte bara handlar om skämt och humor. Kvalitet är nyckeln. För att du ska bära våra t-shirts med stolthet måste varje aspekt vara perfekt. Vi lägger stor vikt vid designen, så att varje tryck blir något vi kan vara stolta över. Vi använder endast material av högsta kvalitet för våra t-shirts och produkter, för vi vet att komfort är lika viktigt som stil. Och vi är stolta över vår träffsäkerhet när det gäller budskapet – vi vill att du ska känna att varje t-shirt talar direkt till dig och förmedlar ditt unika sinne för humor.

Serious T är inte bara en butik, det är en livsstil. Vi vill att du ska kunna slappna av och vara dig själv, oavsett om du bär våra t-shirts på jobbet, på fester eller bara i vardagen. Vi strävar efter att ge dig kläder som kan få en mikrovågsmatlåda att smaka som en gourmetmåltid eller en ljummen öl att kännas som en iskall.

Så låt oss vara din partner i den seriöst oseriösa vardagen. Ta en titt på vårt sortiment av roliga t-shirts och andra klädesplagg med egendesignade tryck, och låt oss ta med dig på en mer oseriös resa genom livet. Serious T är här för att göra ditt liv lite mer oseriöst och härligt!

Kul att du har läst hela vägen hit! Som belöning får du en kod som du kan använda för lite rabatt: EnHemligKod10Procent